Η ΝΕΡΙΤ ζητά παραγωγούς- δημιουργούς

Η ΝΕΡΙΤ ζητά παραγωγούς- δημιουργούς

Η ΝΕΡΙΤ ΑΕ απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος παραγωγών και δημιουργών, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για εκτέλεση παραγωγής προγράμματος που θα καλύψει τις ανάγκες της ΝΕΡΙΤ για την νέα τηλεοπτική σεζόν, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

      Σύμφωνα με ανακοίνωση του νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα που δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου μέχρι και τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ, σε ειδική φόρμα υποβολής στη διεύθυνση http://www.nerit.gr/proskliseis/p2/.

      Οι προτάσεις που θα υποβληθούν στο πλαίσιο της πρόσκλησης, θα αφορούν σειρές μυθοπλασίας -κωμικές και δραματικές, που θα βασίζονται σε πρωτότυπα σενάρια ή θα αποτελούν διασκευές λογοτεχνικών έργων- ντοκιμαντέρ δημοσιογραφικής έρευνας, δημιουργικά ντοκιμαντέρ, πολιτιστικές, χρηστικές, μουσικές και ταξιδιωτικές εκπομπές, εκπομπές αρχείου, κοινωνικού και ειδικού διαπολιτισμικού ενδιαφέροντος, μαγειρικής, εκπομπές για τον αθλητισμό, τον απόδημο ελληνισμό, την οδική ασφάλεια, την επιχειρηματικότητα, την ενημέρωση του πολίτη, τις νέες τεχνολογίες και το Διαδίκτυο, επετειακά ντοκιμαντέρ και εκπομπές για επετείους και παγκόσμιες ημέρες, εκπαιδευτικό-επιμορφωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για νέους και παιδιά, παιδικό πρόγραμμα, καθημερινά και εβδομαδιαία τηλεπαιχνίδια γνώσεων, καθώς και εκπομπές σύντομης διάρκειας (fillers).

      Δεκτές προς αξιολόγηση θα γίνουν και προτάσεις που δεν εντάσσονται στην ανωτέρω τυπολογία/θεματολογία προγράμματος, εφόσον αυτές βασίζονται σε πρωτότυπες δημιουργικές ιδέες. Οι συμμετέχοντες στην προηγούμενη κατεπείγουσα πρόσκληση, μπορούν να ξανακαταθέσουν τις προτάσεις τους και στην παρούσα.

      Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από τις επιτροπές αξιολόγησης και σεναρίου, οι οποίες θα εισηγηθούν στις επιτροπές προγράμματος και κοστολογίου. Στη συνέχεια το ΔΣ θα επιλέξει τα προγράμματα προς εκτέλεση έπειτα από εισήγηση των επιτροπών προγράμματος και κοστολογίου. Η αξιολόγηση θα γίνει βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων επιλογής, που αφορούν τη συμβατότητα των προτάσεων με τους στόχους και τις αρχές της ΝΕΡΙΤ, την εγκυρότητα, την ποιότητα και την πρωτοτυπία τους, καθώς και τα οικονομικά δεδομένα. Όλα τα βασικά στοιχεία των προτάσεων, ο μοναδικός κωδικός, η ονομασία, ο τίτλος και η ημερομηνία υποβολής θα δημοσιοποιηθούν στις 10 Μαρτίου 2014 μέσα από την ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ.

      Το πλήρες κείμενο με τους όρους της πρόσκλησης έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.nerit.gr, et.diavgeia.gov.gr/f/nerit και www.opengov.gr/nerit/. Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-60.66.773 (09:00-17:00) ή μέσω e-mail στο [email protected].

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ