Πως να κερδίζεις τους άνδρες που θες

Πως να κερδίζεις τους άνδρες που θες

14 “κλειδιά” για να ανοίξετε την καρδιά ενός άνδρα (Α’ μέρος)

Οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται πότε θα προσελκύσουν τον άντρα των ονείρων τους και θα γίνουν ζευγάρι.  Συχνά υπάρχει μια περιγραφή του πως επιθυμούν να είναι αυτός ο άντρας «ψηλός, όμορφος, ευαίσθητος, κατά προτίμηση πλούσιος, πιστός, να αγαπάει τα παιδιά…» αλλά συχνά οι γυναίκες διαμαρτύρονται ότι δεν τον βρίσκουν.  Κι όμως, αυτός ο άντρας που ψάχνετε είναι κάπου εκεί.  Αρκεί να τον προσεγγίσετε και να χρησιμοποιήσετε τα ‘κλειδιά’ που ξεκλειδώνουν την καρδιά του.

 

Γράφει για το boro.gr, η Δρ Λίζα Βάρβογλη, Ph.D. Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Νευροψυχολόγο 

 

1. Δείξτε Αδιαφορία.

Οι άντρες δεν αντέχουν τις γυναίκες που είναι απελπισμένες για να τα φτιάξουν με κάποιον. Οι άντρες προσελκύονται από τις γυναίκες που δεν εντυπωσιάζονται από την εξωτερική τους εμφάνιση, το επάγγελμα, ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό τους.  Αυτό συμβαίνει επειδή στους άντρες αρέσουν οι προκλήσεις.  Μην το παίζετε απλώς δύσκολη, αφήστε τη δυσκολία της κατάκτησής σας να γίνει φανερή.  

2. Να είστε αστραφτερή!

Τι σημαίνει αυτό;  Όχι απλώς με προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση, αλλά ευγενική, με διάθεση για προσέγγιση σε ανθρώπινο επίπεδο, με ενδιαφέροντα, με θέματα συζήτησης, σοφιστικέ.  Δε χρειάζεστε κάποιον να σας ‘σώσει’, αλλά να εκτιμήσει τι άνθρωπος είστε.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο boro.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ