25 τρόποι για να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα

25 τρόποι για να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα

1. Ώριμη συμπεριφορά:

Οι γυναίκες δε θέλουν δίπλα τους τον αιώνιο έφηβο, αλλά έναν ενήλικα με τον οποίο μπορούν να συνεννοηθούν με ίσους όρους.  Τι σημαίνει αυτό;  Δεν αγνοείτε τηλεφωνήματα ή μηνύματα, δεν έχετε ξεσπάσματα νεύρων επειδή δεν πέρασε το δικό σας, δε τσακώνεστε για το παραμικρό, δεν βρίζετε για το κάθε τι.

2. Αποφασιστικότητα:

 «Την Κική ή την Κοκό, να διαλέξω δεν μπορώ»!  Αποφασίστε τι θέλετε: σχέση ή γνωριμία; Γάμο ή φλερτ;  Να πάτε εδώ ή εκεί;  Η αποφασιστικότητα δείχνει ωριμότητα και ασφάλεια, δύο χαρακτηριστικά που αρέσουν στις γυναίκες. 

3. Οργάνωση και Προγραμματισμός:

Ωραίο το χύμα και το αυθόρμητο, αλλά σύντομα κουράζει!  Οργανωθείτε, προγραμματίστε που, πότε με ποια παρέα θα πάτε, κάντε κρατήσεις και δείξτε στην κοπέλα σας ότι δε ζείτε μόνο για το τώρα, αλλά έχετε το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον..

4. Το Θάρρος της Γνώμης:

Να έχετε το θάρρος της δικής σας γνώμης και να την εκφράζετε, αλλά επίσης να αφήνετε χώρο και για τη γνώμη των άλλων.  Στο κάτω-κάτω μία γνώμη είναι.  Σεβαστείτε τη γνώμη της κοπέλας σας, διαφωνείστε σωστά, αλλά ποτέ μα ποτέ μην τη υποβιβάζετε, ειδικά μπροστά σε τρίτους.

5. Διαφάνεια:

 Όταν λέτε ‘ναι’ θα πρέπει να σημαίνει ‘ναι’, και όταν λέτε ‘όχι’ θα πρέπει να σημαίνει όχι.  Αν θέλετε σχέση, πέστε το.  Αν δε θέλετε σχέση, πάλι πέστε του.  Και αν δεν ξέρετε τι θέλετε, απλώς αφήστε την κοπέλα στην ησυχία της.  

6. Περήφανος για την καριέρα της:

 Δείξτε ενθουσιασμό, περηφάνια αλλά και υποστήριξη για την καριέρα της.  Όσο σημαντική είναι η δική σας εργασία είναι και η δική της.

7. Όταν κάνετε σεξ μαζί της…

Επικεντρωθείτε στο να την ευχαριστήσετε, θυμηθείτε ότι δεν κάνετε αγώνα δρόμου και ότι το όνομα του παιχνιδιού είναι «με αργό ρυθμό».

8. Προσφέρετε της λουλούδια:

Σας φαίνεται παλιομοδίτικο;  Δοκιμάστε να της δώσετε ένα λουλούδι ή να της στείλετε μια ανθοδέσμη και θα δείτε μόνοι σας τα αποτελέσματα

9. Κοιτάξτε την στα μάτια:

 Αντί να κοιτάτε το κινητό σας όταν συζητάτε, κοιτάξτε την στα μάτια.  Πραγματικά, λειτουργεί σαν να έχει πιεί ένα ποτήρι σαμπάνια!

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ