Τι λέει στο enikos.gr η διευθύντρια του δασκάλου που έβαλε τα παιδιά να χαστουκίσουν συμμαθητή τους

«Καλές οι σχέσεις του δάσκαλου με την μητέρα του παιδιού»

Για καλές σχέσεις ανάμεσα στον δάσκαλο που φέρεται να διαπόμπευσε το 8χρονο παιδί στην Άρτα, και στην μητέρα του αγοριού κάνει λόγο η διευθύντρια του 8ου Δημοτικού σχολείου της περιοχής, Κλεοπάτρα Βασιλείου μιλώντας στο enikos.gr.

Η κ. Βασιλείου επιβεβαίωσε ότι το παιδί πήγε σήμερα κανονικά στο σχολείο ενώ αποκαλύπτει ότι ήρθε σε επαφή με τον δάσκαλο ο οποίος δεν επιβεβαιώνει το περιστατικό και αρνείται το κατηγορητήριο.

Ωστόσο τονίζει ότι ο κατηγορούμενος εκπαιδευτικός δεν την ενημέρωσε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το παιδί όπως συνήθιζε κατά το παρελθόν.

«Όταν υπάρχει πρόβλημα, ο δάσκαλος με καλεί στην τάξη. Του λύνουμε το θέμα. Για ποιο λόγο χθες δεν με κάλεσε;», αναρωτιέται η κ. Βασιλείου.

Αναφορικά με την συμπεριφορά του εκπαιδευτικού κατά το παρελθόν, η διευθύντρια του σχολείου επισημαίνει ότι εκτός από τα «κινησιακά» προβλήματα που αντιμετωπίζει, τυχόν διαπληκτισμοί κινούνταν στα πλαίσια του φυσιολογικού ενώ τονίζει, «πολύ φοβάμαι ότι ο συνάδελφος αυτός θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα για όλα τα κακά της εκπαίδευσης».

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ