ΒΙΝΤΕΟ-Νεκρός σε τροχαίο

ΒΙΝΤΕΟ-Νεκρός σε τροχαίο

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 40χρονος. Η ώρα ήταν 01.40 ξημερώματα, όταν ένα λευκό ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε μεταλική κολώνα ηλεκτροφωτισμού πάνω στη νησίδα της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, στο ύψος της Αρέθα. Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς μέσα στο όχημα ήταν εγκλωβισμένος ο 40χρονος οδηγός του.

Διερχόμενα αυτοκίνητα και δίκυκλα σταμάτησαν, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δευτερόλεπτα αργότερα όχημα της πυροσβεστικής.

Γυναίκα γιατρός που έσπευσε στο σημείο, διαπίστωσε το θάνατο του 40χρονου λίγα λεπτά αργότερα. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άνδρα στο ασθενοφόρο και αποχώρησε με κατεύθυνση προς το νοσοκομείο, χωρίς καν να ηχήσει τη σειρήνα. Εκεί σιγουρεύτηκαν όλοι για την τραγική έκβαση του τροχαίου.

Η τρελή πορεία του οχήματος κατέληξε πάνω στη νησίδα και σε πρόσκρουση σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού την οποία ξήλωσε και γκρέμισε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου από τύχη δεν υπήρξε κάποιο θύμα, αφού δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο ή ακόμη χειρότερα κάποιο δίκυκλο.

Όλα δείχνουν πως ο 40χρονος “έφυγε” μόνος του από την πορεία του και χτύπησε στη νησίδα και στην κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Κανείς από όσους βρέθηκαν στο σημείο δεν μπορούσε να καταλάβει πως κατέληξε το όχημα σε αυτή τη θέση.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου (εικάζεται κάτι να συνέβη στον οδηγό, ενώ οδηγούσε) ερευνά το ανακριτικό της τροχαίας Πατρών.

 

 

 

Πηγή: pelop.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ