Δήμαρχος Κορίνθου:«Δεν έχουμε ανάγκη τα τάγματα εφόδου»

Δήμαρχος Κορίνθου:«Δεν έχουμε ανάγκη τα τάγματα εφόδου»

«Δεν έχουμε ανάγκη τα τάγματα εφόδου», τονίζει σε γραπτή δήλωσή του, ο συνδυασμός «Νέα Πορεία» του δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού.

Στην ανακοίνωση, αφού επισημαίνεται, ότι ο Αλέξανδρος Πνευματικός και οι συνεργάτες του δεν απεμπόλησαν τις αρχές τους, για χάρη κανενός πρόσκαιρου μικροκομματικού ή προσωπικού οφέλους, υπογραμμίζεται, ότι «η οικειοθελής στήριξη που παρείχαν οι φερόμενοι ως «υποψήφιοι» δήμαρχοι του Μητροπολιτικού δήμου της Κορίνθου στον προφυλακισμένο βουλευτή της Νέο-ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στην Κορινθία, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο».

Προσθέτουν δε, πως «στελέχη που επιζητούν την στήριξη δημοκρατικού κοινοβουλευτικού κόμματος τρέχουν στον Άρειο Πάγο να καταθέσουν -πόσο καλή και κοινωνική ήταν η δράση …του τάχα προοδευτικού βουλευτή κ. Μπούκουρα. Θα μπορούσαν να ισχυριστούν, ότι «αμάρτησαν» για τις ψήφους της οργάνωσης στην προσπάθεια τους να κερδίσουν τις προσεχείς δημοτικές εκλογές».

Επιπλέον, στην ανακοίνωση επισημαίνεται, ότι «συμμάχησαν με τις δυνάμεις που θέλουν να κάνουν εθνοκάθαρση και να οδηγήσουν την χώρα στον απομονωτισμό και την δικτατορία των ταγμάτων εφόδου. Είναι επικίνδυνοι, διότι με την υπογραφή τους απενοχοποιήσαν και το αυγό και το ίδιο το φίδι», ενώ τονίζεται επίσης, ότι «οι κκ. Νανόπουλος, Γκεζερλής και Τόγιας, προκειμένου να εκπορθήσουν τον δήμο Κορινθίων συμμάχησαν με τις δυνάμεις που απειλούν ευθέως το Σύνταγμα και τις δημοκρατικές ελευθερίες. Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε τέτοιες συμπεριφορές και λογικές».

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται τέλος, ότι «πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ΝΔ, τα στελέχη και οι οπαδοί της οποίας είναι δημοκρατικοί πολίτες με σεβασμό στο σύνταγμα και τους νόμους της ελεύθερης πολιτείας μας να ανταποκριθούν στο πανδημοκρατικό σημερινό μας κάλεσμα. Αν χθες μας χώριζαν πολλά σήμερα μας ενώνει ένα και πολύ ισχυρό».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ