Σωφρονιστικοί:Οι φυλακές δεν είναι ξέφραγο αμπέλι

Σωφρονιστικοί:Οι φυλακές δεν είναι ξέφραγο αμπέλι

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι καταδικάζουν δημοσιεύματα μερίδας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση που παρουσιάζουν τις φυλακές ως «ξέφραγο αμπέλι» και τους κρατουμένους για τρομοκρατία να έχουν πάρει τα «κλειδιά» των αρχιφυλάκων και να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στον Κορυδαλλό.

Με ανακοίνωσή τους οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι καταδικάζουν τις αυθαίρετες ερμηνείες που, όπως υπογραμμίζουν, «προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ως ένα δήθεν σύνολο κλαψουριζόντων, λιγόψυχων, ριψάσπιδων και τρομοκρατημένων μειράκιων» και υπεραμύνονται του έργου τους.

Παράλληλα, αναφέρουν ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι «εδώ παρόντες και πάντα αξιόμαχοι, αφοσιωμένοι στο καθήκον και με τις όποιες κατά καιρούς ήττες μας να λειτουργούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μας απογοητεύουν, να μας πεισμώνουν και να μας κάνουν να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο». Ας ψάξουν λοιπόν «σε άλλους χώρους για τέτοια φαινόμενα», προσθέτουν.

Τέλος, αναφέρουν ότι οι φυλακές έχουν μεν προβλήματα, πολλά και σημαντικά, αλλά σε καμία περίπτωση όμως, δεν είναι «ξέφραγο αμπέλι».

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ