Είχε ναρκωτικά, όπλα και πυρομαχικά

Είχε ναρκωτικά, όπλα και πυρομαχικά

Στα χέρια της δίωξης ναρκωτικών έπεσε το βράδυ του Σαββάτου στο Βαρθολομιό της Ηλείας, μετά από επιχείρηση των αστυνομικών, ένας έμπορος ναρκωτικών.

Πρόκειται για 49χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία «κακουργηματικού» χαρακτήρα για εμπορία και καλλιέργεια ναρκωτικών καθώς και για παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών.

Οι  αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν, σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο του 49χρονου στην περιοχή «Γεώρλακας» Βαρθολομιού, 30 πλαστικές γλάστρες, στις οποίες ο δράστης είχε καλλιεργήσει ισάριθμα φυτά κάνναβης, τα οποία είχε πλήρως συγκομίσει αφήνοντας μόνο το ριζικό σύστημα,

Δύο πλαστικά βαρέλια από τα οποία το ένα περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 10.600 γραμμαρίων και το άλλο εννέα σακούλες με κάνναβη συνολικού βάρους 7.870 γραμμαρίων,

Μια σακούλα με φυσικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 8 κιλών και διάσπαρτα κλαδιά και κορμοί από φυτά κάνναβης.

Σε ξύλινο παράπηγμα, το οποίο εφαπτόταν με το θερμοκήπιο, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν οκτώ ακόμα σακούλες με κάνναβη συνολικού βάρους 2.590 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν σε αυτοκίνητα του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, πέντε σφαίρες από τις οποίες η μια στη θαλάμη του όπλου καθώς και το ποσό 750 ευρώ.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 49χρονου, στη περιοχή του Βαρθολομιού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν μεταξύ άλλων και κατάσχεσαν και τα εξής:

Δεκατέσσερις συνολικά συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 163,3 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, 237 σφαίρες πυροβόλων όπλων, 82 κάλυκες, δύο ακόμα γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια.

Επίσης στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ακόμα το ποσό των 3350 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο επικοινωνίας για τη διάθεση των ναρκωτικών.

Ο 49χρονος άνδρας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Αμαλιάδας την Τετάρτη.

 

Πηγή: PatrasTimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ