ΦΩΤΟ-Ο «κακός χαμός» στην εφορία της Ξάνθης

ΦΩΤΟ-Ο «κακός χαμός» στην εφορία της Ξάνθης

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε φέτος η κατάθεση πινακίδων οχημάτων στο Τμήμα Αυτοκινήτων της Δ.Ο.Υ. Ξάνθης, με τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και δικύκλων να συρρέουν κατά χιλιάδες προχωρώντας στις απαραίτητες ενέργειες για να θέσουν σε ακινησία τα οχήματά τους.

Ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες ο αριθμός των πινακίδων που είχαν κατατεθεί στο αρμόδιο τμήμα της εφορίας Ξάνθης ξεπερνούσε κατά πολύ τις 2.000, καταγράφοντας ιστορικό ρεκόρ, με την ακινησία να τετραπλασιάζεται συγκριτικά με πέρσι. Η κατάθεση των πινακίδων συνεχίστηκε με τους ίδιους ρυθμούς και μέσα στον Δεκέμβρη και πλέον οι ακινησίες ξεπερνούν τις 3.000!

Από την περασμένη εβδομάδα καταγράφεται αύξηση της προσέλευσης των φορολογούμενων στον δεύτερο όροφο της Δ.Ο.Υ. Ξάνθης για την κατάθεση των πινακίδων, τις οποίες αποχωρίζονται με μισή καρδία, με τα δεικτικά σχόλια για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης να δίνουν και να παίρνουν. Η κοσμοσυρροή όπως είναι φυσιολογικό αυξάνει κατακόρυφα τον χρόνο αναμονής για την εξυπηρέτηση των πολιτών, οι οποίοι περιμένουν για ώρες στην ουρά με τις πινακίδες στα χέρια ή μέσα σε σακούλες. Στο σύνολό τους οι πολίτες επιλέγουν τις τελευταίες ημέρες του χρόνου για να παρκάρουν τα οχήματά τους στην εφορία, είτε επειδή δεν έχουν άλλο μέσο μετακίνησης και εκμεταλλεύονται μέχρι και την τελευταία ημέρα πληρωμένων τελών κυκλοφορίας είτε επειδή ενδεχόμενα δεν έχουν λάβει οριστικά την απόφαση για το εάν θα καταλήξουν στην ακινησία ή όχι.

Δείτε τη φωτογραφία

 

Πηγή:ThrakiToday

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ