Σοκ από μυστηριώδη θάνατο 17χρονης

Σοκ από μυστηριώδη θάνατο 17χρονης

Με ιδιαίτερη προσοχή οι Αρχές Ασφαλείας εξετάζουν τη συγκλονιστική υπόθεση μιας 17χρονης από τα Ιωάννινα η οποία βρήκε τον θάνατο σε διαμέρισμα στην Αθήνα. Με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ο οποίος συνελήφθη μαζί με έναν ακόμη άνδρα, το κορίτσι φέρεται να είχε γνωριστεί μέσω του facebook. Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα, απ’ όπου μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση η νεαρή, βρέθηκαν δύο χρησιμοποιημένες σύριγγες. 

Για το τραγικό περιστατικό του μυστηριώδους θανάτου της ανήλικης συνελήφθησαν ο 33χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος και ένας 37χρονος, ο οποίος το μοιραίο για την κοπέλα βράδυ βρισκόταν στο διαμέρισμα. Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν προς το παρόν –η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται- τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της παράβασης του νόμου για τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε δοσοληψίες με ναρκωτικά.

Η τραγωδία με τη 17χρονη διαδραματίσθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Η κοπέλα με τους γονείς της είχαν έρθει στην Αθήνα για τις γιορτές και σύμφωνα με πληροφορίες φιλοξενούνταν σε φιλικό τους σπίτι. Αγνωστο πως τα βήματα της 17χρονης την οδήγησαν στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης. Η γνωριμία με τον 33χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε γίνει μέσω του facebook και η 17χρονη δεν φαίνεται να γνώριζε πολλά για τους δύο συλληφθέντες.

Άγνωστο παραμένει ώσπου να ολοκληρωθούν οι αστυνομικές έρευνες τι συνέβη στο διαμέρισμα. Ένα από τα ενδεχόμενα που ερευνώνται είναι αυτό του βιασμού, καθώς υπάρχουν ίχνη ερωτικής συνεύρεσης. Ωστόσο, δεν διαπιστώθηκαν εμφανή σημάδια βίας. Πάντως, όταν έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε, οι δύο άνδρες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου άφησε την τελευταία της πνοή. 

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και ο ένας, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίσθηκε ότι τη γνώριζε αρκετό καιρό. Για τις συνθήκες του θανάτου της έχει διαταχθεί νεκροτομή καθώς και τοξικολογικές εξετάσεις. Σε τοξικολογικές εξετάσεις πρόκειται να υποβληθούν και οι δύο συλληφθέντες. Το εργαστηριακό πόρισμα αναμένεται να φωτίσει την υπόθεση.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ