ΤΩΡΑ-ΕΔΕ για τον αδελφό του Κασιδιάρη

Εντολή για διενέργεια ΕΔΕ σε βάρος του αδελφού του Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρου, ο οποίος είναι ανθυπολοχαγός των ειδικών δυνάμεων έδωσε ο αρχηγός του Στρατού, σύμφωνα με το STAR.

Την αντίδραση του αντιστράτηγου Τσέλιου προκάλεσε η φωτογραφία που δείχνει τον αδελφό της Χρυσής Αυγής να χαιρετά ναζιστικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αρχηγός ΓΕΣ διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας, ο ανθυπολοχαγός διέκοψε την εκπαίδευση του σε σχολείο ανορθόδοξου πολέμου της Ρεντίνας και αποσπάται για τουλάχιστον ένα μήνα στο Φρουραρχείο Αθηνών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη διεξαχθεί μία έρευνα από τα Γενικά Επιτελεία που αφορούσε στο ενδεχόμενο συμμετοχής εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής.

Όπως είχε ανακοινωθεί από το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, (27/09/2013) “από το πόρισμα” προέκυψε, “ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμέτοχη εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων σε εκπα��δευση μελών της Χρυσής Αυγής”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ