ΦΩΤΟ-Κλειστά σχολεία στην Κρήτη

ΦΩΤΟ-Τρία κλειστά σχολεία στην Κρήτη από την κακοκαιρία

Δεν άνοιξαν σήμερα τρία σχολεία του Ηρακλείου καθώς οι αίθουσες είχαν πλημμυρίσει εξαιτίας της χθεσινής κακοκαιρίας ενώ παρατηρήθηκαν και πτώσεις σοβάδων.

Συγκεκριμένα, το 36ο και το 46ο δημοτικό σχολείο με απόφαση δημάρχου δεν δέχθηκε σήμερα παιδιά καθώς οι χθεσινές βροχές σε συνδυασμό με τις εργασίες που γίνονται στους σχολικούς χώρους δημιούργησαν προβλήματα.

«Και στα δύο αυτά σχολεία γίνονται κάποιες εργασίες συντήρησης με αποτέλεσμα η κακοκαιρία να δημιούργησε προβλήματα στην διεξαγωγή των μαθημάτων. Έτσι, ο δήμαρχος Ηρακλείου αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία και των δύο δημοτικών σχολείων μέχρι αύριο, ούτως ώστε να έχουν διορθωθεί τα προβλήματα», δήλωσε στο cretalive, η διευθύντρια της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Κυριακή Τσικαλάκη.

Την ίδια ώρα, το 1ο Γυμνάσιο και το Εσπερινό που συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο, αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα καθώς τα νερά έφτασαν μέχρι και τις αίθουσες ενώ υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει η ψευδοροφή, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στο facebook.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν οι καθηγητές αλλά και οι μαθητές των δύο γυμνασίων εδώ και καιρό έχουν στείλει τα προβλήματα που υπάρχουν στους αρμόδιους αλλά «20 μέρες τώρα κωφεύουν».

Δείτε ΦΩΤΟ

 

 

 

 

 

Πηγή:cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ