ΦΩΤΟ-Η κακοκαιρία “χτύπησε” την Κηφισιά

ΦΩΤΟ-Η κακοκαιρία “χτύπησε” την Κηφισιά

Αρκετά προβλήματα προκάλεσαν στο Δήμο Κηφισιάς οι θυελλώδεις βοριάδες που φυσούν από τα ξημερώματα στην Αττική.

Σε διάφορα σημεία της πόλης έχουν πέσει δεκάδες δέντρα, κλαδιά έχουν σπάσει ενώ παρασύρθηκαν και τέντες καταστημάτων, με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να κλείσουν, ενώ ακόμα και το κέντρο της πόλης έμεινε αποκλεισμένο για αρκετή ώρα το πρωί, λόγω επικίνδυνης κλίσης που πήρε μια λεύκα στη συμβολή των οδών Λεβίδου και Παναγίτσας.

Από τη “μανία” των καταστροφικών ανέμων δε γλύτωσε ούτε το Δημοτικό Στάδιο «Ι. Ζηρίνης», καθώς καταστράφηκε η τέντα του κλειστού βοηθητικού γηπέδου όπου προπονούνται οι Ακαδημίες των αθλητικών συλλόγων της Κηφισιάς.

Η Υπηρεσία Πρασίνου και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς κινητοποιήθηκαν άμεσα από τις πρώτες πρωινές ώρες και με ειδικά μηχανήματα συνέχισαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας να απομακρύνουν με ασφάλεια από τους δρόμους και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, τα πεσμένα δέντρα και τα σπασμένα κλαδιά.

Τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό του Δήμου για την άμεση επέμβασή του, τους Αντιδημάρχους και τους Εντεταλμένους Συμβούλους, εξέφρασε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης.

 

Πηγή: kifissia24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ