«Ήταν αγαπητή σε όλους η Σάρα»

«Ήταν αγαπητή σε όλους η Σάρα»

Μιλώντας στο thestival.gr, η διευθύντρια του 12ου Γυμνασίου Ξηροκρήνης, Ανέστη Αρχοντούλα, εξήγησε πως η μητέρα της 13χρονης Σάρα, ήταν μια πολύ αξιοπρεπής γυναίκα. Δεν άφηνε να φανεί το οικονομικό της πρόβλημα. Η 13χρονη ήταν μια καλή μαθήτρια, αγαπητή σε όλους. Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα.

Η μικρή Σάρα, στις ελεύθερές της ώρες πήγαινε στο κατηχητικό της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, η εκκλησία που θα αναλάβει και τα έξοδα της κηδείας της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η μητέρα αγαπούσε πολύ την κόρη της με την οποία έμεναν μαζί στο διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου στην οδό Μπαρκοπούλου 6, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Οι γείτονες είπαν πως γνώριζαν για την κακή τους οικονομική κατάσταση και ότι η 53χρονη ήταν άνεργη. Παρόλα αυτά δεν είχε επιτρέψει να φανεί τίποτα περισσότερο.

Η 53χρονη μητέρα, εκτός από την Σάρα, έχει άλλα δυο παιδιά: ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Από αυτά το αγόρι μένει στην Αθήνα και το κορίτσι στη Σερβία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χρέος προς της ΔΕΗ ήταν 2.200 ευρώ. Από αυτά, 1.200 ευρώ, ήταν χρέος του προηγούμενου ιδιοκτήτη, φίλου της μητέρας, επίσης σερβικής καταγωγής. Ο τελευταίος είχε δεσμευτεί ότι θα πληρώσει το ποσό που του αναλογούσε, κάτι που τελικά δεν έκανε. Αποτέλεσμα ήταν αυτό να συσσωρευτεί και η ΔΕΗ να προχωρήσει σε διακοπή του ρεύματος, πριν από περίπου 2,5 μήνες.

Πηγή: thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ