Αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε με το ίδιο σας το λίπος

Αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε με το ίδιο σας το λίπος

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε

 

Γράφει ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου MD PhD – Πλαστικός Χειρουργός / Διευθύνων Σύμβουλος του Athens Beverly Hills Plastic Surgery & Athens Beverly Hills Medical Group

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πριν από μερικά χρόνια ότι με τη χρήση λίπους από τον ίδιο τον οργανισμό μας, θα διορθώναμε πολλές ατέλειες στο σώμα μας, τόσο αισθητικές, όσο και επανορθωτικές!

Με αλματώδη ρυθμό έχει κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια η χρήση και τοποθέτηση αυτόλογου λιπώδους ιστού, το οποίο είναι πλούσιο σε βλαστοκύτταρα, τόσο για την αύξηση του όγκου (γέμισμα), όσο και για αισθητική ανάπλαση (διαμόρφωση ατελειών της γραμμής σε διάφορα μέρη του προσώπου και σώματος). Σημαντική επίσης είναι η χρήση του αυτόλογου λίπους και στην επανορθωτική χειρουργική όπου διορθώνει ελλείμματα και βλάβες που μέχρι πρότινος είτε απαιτούσαν πολύωρες επεμβάσεις, είτε το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο αισθητικά αποδεκτό.

 

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για δωρεάν ραντεβού με ιατρό μέσω διαδικτύου και κάντε τις ερωτήσεις σας!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ