Καμία εξέλιξη στο θρίλερ με τον αγνοούμενο καθηγητή

Καμία εξέλιξη στο θρίλερ με τον αγνοούμενο καθηγητή

Στο απόλυτο σκοτάδι βρίσκεται το θρίλερ που ανέκυψε το βράδυ της Δευτέρας, αναφορικά με πτώμα που εντοπίστηκε στην Ντάτσα της Τουρκίας και την πιθανότητα να ανήκει στον αγνοούμενο καθηγητή, Κώστα Αργυρόπουλο, που χάθηκε στον ποταμό της Κρεμαστής.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του rodosalarm.gr, ενώ αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι οι επικεφαλής του Λιμεναρχείου της Ντάτσα και του Λιμεναρχείου της Ρόδου είχαν κινήσει διαδικασίες προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση του πτώματος με τον αγνοούμενο καθηγητή, τα ξημερώματα από το Λιμεναρχείο Ρόδου δήλωναν ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη!

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ των δύο Λιμεναρχείων, η απάντηση ήταν στερεότυπη: «Δεν υπάρχει τίποτα και αν υπάρξει θα ανακοινωθεί από το Γραφείο Τύπου Αιγαίου και Ναυτιλίας».

Η εντύπωση που δόθηκε στην επαφή του rodosalarm με το Λιμεναρχείο Ρόδου είναι ότι είτε δεν προχώρησε η διαδικασία, είτε ότι η περίπτωση δεν αφορά τον αγνοούμενο καθηγητή.

Αξιωματικοί του Λιμεναρχείου και της Πυροσβεστικής σημείωναν νωρίς το βράδυ ότι υπάρχει ισχυρές ενδείξεις και στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα ρεύματα της θάλασσας είναι πολύ πιθανό να παρέσυραν τον καθηγητή Κώστα Αργυρόπουλο μέχρι της απέναντι τουρκικές ακτές. Τα ξημερώματα όμως αυτή η εκτίμηση ανατρεπόταν με την απάντηση του Λιμεναρχείου ότι «δεν υπάρχει τίποτα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ