Έρωτας στα χρόνια των συσσιτίων

Έρωτας στα χρόνια των συσσιτίων

Ο έρωτας στα χρόνια του Μνημονίου γεννιέται ακόμα και στις ουρές των συσσιτίων! Δύο άνθρωποι που ένιωσαν στο πετσί τους τις κακουχίες της ζωής, κατάφεραν να βρουν την αγάπη την ώρα που μοιράζονταν τις μερίδες που προσφέρει ο Δήμος Καλαμάτας σε άπορους πολίτες.

«Τον ερωτεύτηκα…» λέει με καμάρι εκείνη, ενώ εκείνος λέει ότι την ξεχώρισε «για την ψυχούλα της, την καλή καρδιά της». Τώρα σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να μοιραστούν τα βάσανα, αλλά και τις χαρές της φτωχικής τους ζωής.

Το μεσήλικο ζευγάρι αποτελεί τρανή απόδειξη ότι ο έρωτας και η αγάπη μπορούν να ανθίζουν παντού και κάθε στιγμή.

Ο 55χρονος Β Τ και η 57χρονη Α Π, χτυπημένοι από την οικονομική κρίση, βρέθηκαν στα συσσίτια που προσφέρει ο Δήμος Καλαμάτας προκειμένου να φάνε ένα πιάτο φαγητό.

Άνεργοι και οι δύο, δε μπορούσαν να εξασφαλίσουν για τον εαυτό τους ούτε τα προς το ζην. Και εκεί, στην ουρά του συσσιτίου, ο φτερωτός θεός του έρωτα τους έριξε τα βέλη του.

Πριν από μερικές ημέρες το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο δημοτικό συσσίτιο πέρασε βέρες. Με κουμπάρα την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλαμάτας, Μαρία Οικονομάκου έγιναν οι αρραβώνες στο χώρο του Α’ΚΑΠΗ Μεσσηνίας.

Πηγή:Espresso  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ