Oι τρεις ύποπτοι για τη δολοφονία

Oι τρεις ύποπτοι για τη δολοφονία

Τρεις παλιούς γνώριμους, των οποίων τα ίχνη έχουν χαθεί εδώ και πολύ καιρό, «βλέπει» η αντιτρομοκρατική πίσω από τη διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Στα πρόσωπα αυτά στρέφονται οι έρευνες, κυρίως λόγω του ιδιαίτερου τρόπου με τον οποίο περπατούσε ο ψυχρός εκτελεστής, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για εντελώς άσχετο άτομο.

Ως βασικός ύποπτος φέρεται ένας 35χρονος αντιεξουσιαστής που αναζητείται εδώ και οκτώ μήνες ως ο μεταφορέας οπλοστασίου που είχε βρεθεί στα Εξάρχεια, ενώ έχει κατηγορηθεί και για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.

Αν και χωλαίνει από το ένα πόδι, εξαιτίας τροχαίου, θεωρείται ιδιαίτερα «σκληρός» και αποφασισμένος για όλα και αυτό που τον συνδέει με την ένοπλη βία είναι η στενή φιλική του σχέση με το δράστη της δολοφονίας των φρουρών Κύπριου επιχειρηματία που σχετίζεται με ηλεκτρόνιο τζόγο, το περασμένο καλοκαίρι στην Αγία Νάπα.

Οι άλλοι δύο ύποπτοι -ένας 35χρονος και ένας 32χρονος- φέρεται να είναι μέλη της συμμορίας των «ληστών με τα μαύρα» που έχουν επικηρυχθεί, αλλά και της οργάνωσης Επαναστατικοί Πυρήνες, οι οποίοι έδρασαν την περίοδο 1997-2002.

Ο δεύτερος είχε τραυματιστεί στο πόδι, ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών με ειδικούς φρουρούς, πριν από επτά χρόνια, κατά τη διάρκεια ληστείας σε τράπεζα.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ