• Μεθυσμένος οδηγός σκορπά πανικό

  9:24 πμ, Τετάρτη 29 Φεβ 2012 9:24 πμ, Τετάρτη 29 Φεβ 2012

  Αναστάτωση και πανικό προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός χθες το βράδυ στο Καινούργιο Αγρινίου, όταν άρχισε να χτυπά αυτοκίνητα και να παρασέρνει δίκυκλα στο κεντρικό δρόμο του χωριού. Ο συγκεκριμένος, που νωρίτερα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και είχε τσακωθεί με άλλους θαμώνες σε καφενείο, βγήκε από το κατάστημα, μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον κεντρικό δρόμο του χωριού.

  Μην έχοντας ουσιαστικά τον έλεγχο του οχήματος, εξαιτίας της μέθης του, άρχισε να εμβολίζει διερχόμενα αυτοκίνητα, ενώ παρέσυρε και ένα δίκυκλο, ο οδηγός του οποίου έχασε την ισορροπία του, έπεσε στην άσφαλτο χωρίς όμως ευτυχώς να τραυματιστεί.

  Την ίδια ώρα έντρομοι κάτοικοι της περιοχής πετάγονταν από τα καταστήματα παρακολουθώντας την τρελή πορεία του αυτοκινήτου. Τελικά ο μεθυσμένος οδηγός άφησε το αυτοκίνητί του, που υπέστη σοβαρές ζημιές, σε πάρκινγκ.

  Στο μεταξύ στο χωριό είχανε φτάσει και άνδρες της αστυνομίας που έπιασαν τον μεθυσμένο οδηγό, αλβανικής καταγωγής, οδηγώντας τον στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, όπου και κρατήθηκε, για να αφεθεί στη συνέχεια ελευθερος!

  Πηγή: agrinippress.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα