• Ο καιρός σήμερα

  6:08 πμ, Κυριακή 03 Νοε 2013 6:08 πμ, Κυριακή 03 Νοε 2013

  Ο καιρός σήμερα

  Γενική πρόγνωση καιρού

  Αμετάβλητο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με παροδικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικά πυκνές ομίχλες κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά, περιμένουμε σήμερα.

  Θερμοκρασίες

  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 6 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

  Άνεμοι στα πελάγη

  Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

  Αττική

  Λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι.

  Θεσσαλονίκη

  Καλό καιρό με περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

  ΠΗΓΗ: meteo.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα