Ζητείται σερβιτόρος με διδακτορικό

Ζητείται σερβιτόρος με διδακτορικό

Για μία απλή θέση πωλητή καταστήματος στη νέα εποχή του μνημονίου και της τρόικας απαιτείται από μεταπτυχιακό έως διδακτορικό.

Πρόκειται για πρωτοφανή περίπτωση παράλογων απαιτήσεων από την πλευρά των ιδιωτών εργοδοτών, η οποία αποτυπώνεται στη λίστα με τις υποχρεωτικές προϋποθέσεις που έχει αναρτήσει ο ΟΑΕΔ και αφορούν μεμονωμένες περιπτώσεις στην Ελασσόνα, στα Χανιά, στην Ξάνθη, στη Θεσσαλονίκη, στην Ελευσίνα και την Πάτρα.

Οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, που έθεσαν ως προαπαιτούμενο τα συγκεκριμένα υψηλά προσόντα, αναζητούν εργαζομένους είτε ως πωλητές είτε ως σερβιτόρους ή ως υπαλλήλους γραφείου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω των κέντρων προώθησης της απασχόλησης (ΚΠΑ) από τον ΟΑΕΔ, οι εργοδότες αυτοί απευθύνονται στους ανέργους του οργανισμού, ζητώντας να καλύψουν τη θέση εργασίας που προσφέρουν.

Στις προϋποθέσεις που αναφέρουν, (και θέτουν οι ιδιώτες εργοδότες) απαιτείται μεταπτυχιακός τίτλος για θέσεις υπαλλήλων γραφείου από επιχειρήσεις που έχουν υποβάλει το σχετικό αίτημα στα ΚΠΑ Ελευσίνας, Θεσσαλονίκης, Τούμπας, Χανίων και Πάτρας.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει επιχείρηση που αναζητάει σερβιτόρους, μέσω του ΚΠΑ Ελασσόνας και στις προϋποθέσεις που έχει θέσει, ζητά να είναι και κάτοχοι διδακτορικού τίτλου.

Πηγή: Δημοκρατία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ