Βασάνισαν ηλικωμένο

Βασάνισαν ηλικωμένο

Στιγμές τρόμου, στα χέρια μιας ομάδας Βούλγαρων μεταναστών, έζησε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 80χρονος στην Ανδραβίδα και μάλιστα σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα. Οι Βούλγαροι «βασάνισαν» τον άτυχο ηλικιωμένο διασκεδάζοντας με τις προσπάθειές του να ξεφύγει από τα χέρια τους. Ωστόσο, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν όταν το επεισόδιο έγινε αντιληπτό από τους περίοικους που κατέβηκαν από τα σπίτια τους, μαζεύοντας τον ηλικιωμένο σε άσχημη κατάσταση και τρέποντας τους Βούλγαρους σε φυγή…

Η ομάδα των Βούλγαρων είχε συγκεντρωθεί νωρίς το μεσημέρι σε μια μικρή πλατεία, έξω από το σπίτι του 80χρονου. Ανησυχώντας για τον μεγάλο αριθμό των αλλοδαπών που βρίσκονταν έξω από το σπίτι και μην μπορώντας να ησυχάσει από τις φωνές τους, ο άτυχος ηλικιωμένος βγήκε έξω, κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και τους ζήτησε να φύγουν. Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε και… το μαρτύριό του!

Οι Βούλγαροι περικύκλωσαν τον άτυχο 80χρονο και κάποιοι από αυτούς τον ακινητοποίησαν, ενώ οι υπόλοιποι του έβγαλαν το παντελόνι και το εσώρουχο!   Σαν να μην τους έφτανε όμως μόνο αυτό για να «διασκεδάσουν», κάποιος από την «παρέα» έφερε μια νάιλον σακούλα την οποία και «φόρεσαν» στο κεφάλι του ηλικιωμένου, δένοντάς τη με σπάγκο στο λαιμό του!

Ο άτυχος ηλικιωμένος έγινε «μπαλάκι» στα χέρια των Βούλγαρων που τον πετούσαν από εδώ και από εκεί γελώντας με το αρρωστημένο «παιχνίδι» τους.

Για καλή του τύχη όμως του 80χρονου, το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους γείτονές του, που τρομαγμένοι και οργισμένοι μαζί βγήκαν από τα σπίτια τους τρέποντας του Βούλγαρους σε φυγή και μαζεύοντάς τον σε άσχημη κατάσταση, αφού καλά – καλά δεν μπορούσε ούτε να ανασάνει…

Λίγη ώρα αργότερα ο 80χρονος επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας εξιστορώντας την περιπέτειά του, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις «όργωσαν» την Ανδραβίδα για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Πηγή: patrisnews.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ