Απόφαση για τον Παπαγεωργόπουλο

Απόφαση για τον Παπαγεωργόπουλο

Σήμερα, αναμένεται να αποφασίσει η έδρα για τη συνέχιση ή όχι της δίκης Παπαγεωργόπουλου της υπεξαίρεσης από τα ταμεία του δήμου, καθώς χθες παρουσιάστηκε εμπλοκή στο δικονομικό κομμάτι της υπόθεσης.

Η δίκη διεκόπη, καθώς οι συνήγοροι των δύο πρώην διευθυντών της Ταμειακής Υπηρεσίας ζήτησαν αναβολή της, επικαλούμενοι απόφαση της ολομέλειας του δικηγορικού συλλόγου, η οποία δεν επιτρέπει στους δικηγόρους να παρίστανται για τρίτη μέρα σε υπόθεση που έχουν αναλάβει, ενώ οι δικηγόροι των Παπαγεωργόπουλου και Λεμούσια, επικαλέστηκαν νόμο, ο οποίος αναφέρει ότι υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, πρέπει να εκδικάζονται το λιγότερο σε 15 ημέρες.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε πως επιθυμεί την εκδίκαση της το συντομότερο δυνατόν και αναφέρθηκε στην “αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα” για τα πολιτικά πρόσωπα.

“Το δικαστήριο δεν λαμβάνει υπ΄ όψιν την περιρρέουσα αμόσφαιρα ούτε επηρεάζεται από χειροκροτήματα ή πιθανά γιουχαΐσματα”, ήταν η απάντηση της προέδρου της έδρας.

“Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο ότι ο πρώην δήμαρχος έβαλε έστω κι ένα ευρώ στην τσέπη”, δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας.

Πηγή: thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ