Θεσσαλονίκη-Λαμία με τα πόδια

Θεσσαλονίκη-Λαμία με τα πόδια

Με δύναμη ψυχής και αξιοπρέπεια οι σχολικοί φύλακες που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για να πάνε στην Αθήνα με τα πόδια στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση και την τρόικα: “Δεν είμαστε αριθμοί αυτοί είναι νούμερα”.

Στέλνουν επίσης μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους και εν δυνάμει ανέργους: “Σηκωθείτε από τον καναπέ γιατί έρχεται η σειρά σας, όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική”.

Είναι ανέλπιστη η συμπαράσταση του κόσμου που έχουν συναντήσει σε αυτά τα 300 χιλιόμετρα που διένυσαν από την Θεσσαλονίκη μέχρι τη Λαμία. “Μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε”, είπαν στο LamiaReport.

Ταυτόχρονα όμως καταγγέλλουν και την στάση της Πολιτείας, που μέσω της αστυνομίας τους ταλαιπωρεί και τους πιέζει να διακόψουν την πεζοπορία με διάφορες προφάσεις και δικαιολογίες.

“Δεν θα μας λυγίσουν θα φτάσουμε μέχρι το τέλος”, δήλωσαν όταν έφτασαν στη Λαμία, όπου τους υποδέχτηκαν συνάδελφοί τους σχολικοί φύλακες, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Φθιώτιδας Βασίλης Κυριακάκης.

 

Πηγή: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ