ΦΩΤΟ-Ο “007”… σωφρονιστικός

ΦΩΤΟ- Ο”007″… σωφρονιστικός 

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία, μετά από Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας ενός 35χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου που συνελήφθη από την ΕΛΑΣ καθώς προσποιούνταν τον υπάλληλο της ΕΥΠ.

Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ Κοσμά του Βασιλείου και της Παρθενόπης, που γεννήθηκε το 1978 στη Κατερίνη Πιερίας και κατοικεί στην  Άνω Γλυφάδα Αττικής.

Σε βάρος τoυ 35χρονου συλληφθέντα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για α) απάτη κατ’ εξακολούθηση, από άτομο που διαπράττει απάτες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια τετελεσμένη και σε απόπειρα με σκοπούμενο όφελος και αντίστοιχη ζημιά που υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ, β) προσφορά για άσκηση επιρροής σε πρόσωπο υπόχρεο σε δήλωση περιουσιακής κατάστασης από πρόσωπο που ενεργεί κατ’ επάγγελμα, γ) πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση, δ) κατοχή με σκοπό διανομής στο κοινό υλικών φορέων ήχου χωρίς την άδεια των παραγωγών και ε) παράνομη οπλοκατοχή.

Στο πλαίσιο αυτό οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210 – 8779700 της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, για παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ