Ανοίγει η παιδική χαρά του Αγ. Παντελεήμονα

Ανοίγει η παιδική χαρά του Αγ. Παντελεήμονα

Ως πέτρα του σκανδάλου λειτούργησε για ακόμα μια φορά η παιδική χαρά στον Άγιο Παντελεήμονα χθες στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων καθώς εκπρόσωποι των κατοίκων της περιοχής αντέδρασαν έντονα στην πρόταση εκ μέρους της δημοτικής αρχής να λειτουργήσει και πάλι ο χώρος.

Υπενθυμίζεται ότι η παιδική χαρά παραμένει κλειστή από το 2009, καθώς ακραία στοιχεία της περιοχής είχαν πολλές φορές επιτεθεί στους μετανάστες που την επισκέπτονταν.

Ο δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, μιλώντας χθες στο δημοτικό συμβούλιο εκτός ημερησίας διάταξης, τόνισε την πρόθεση της δημοτικής αρχής να ανοίξει τις πόρτες της εφόσον εξασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών και η “βιωσιμότητα μιας τέτοιας παρέμβασης”. Από την άλλη, σε αυτοψία που πραγματοποίησαν την Τετάρτη συνεργεία του δήμου Αθηναίων στην παιδική χαρά διαπίστωσαν ότι τα παιχνίδια είναι πλήρως κατεστραμμένα, επομένως απαιτούνται εργασίες αποκατάστασης πριν λειτουργήσει και πάλι ο χώρος.

Όπως τόνιζαν πηγές του δήμου Αθηναίων δεν έχει νόημα να ανοίξει η παιδική χαρά για να ξανακλείσει λόγω συνθηκών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πηγή: Καθημερινή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ