ΑΔΕΔΥ: Μαφιόζικη η ενέργεια του συνδικαλιστή

ΑΔΕΔΥ: Μαφιόζικη η ενέργεια του συνδικαλιστή 

 

Μαφιόζικη και απαράδεκτη χαρακτηρίζει την ενέργεια του Προέδρου του Σωματείου του Νοσοκομείου “Σωτηρία” η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, καταδικάζοντάς την με αποτροπιασμό και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

“Η ενέργεια αυτή χρησιμοποιείται από την Κυβέρνηση με στόχο να απαξιώσει τους αγώνες των εργαζομένων να διασύρει τα Συνδικάτα και ιδιαίτερα το συνδικαλιστικό κίνημα των Υγειονομικών.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θεωρεί απαράδεκτες τις προσπάθειες της Κυβέρνησης αλλά και κάποιων ΜΜΕ που επιχειρούν να εξισώσουν τους αγώνες των εργαζομένων και του Συνδικαλιστικού κινήματος με μεμονωμένες και καταδικαστέες ενέργειες” επισημαίνει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της.

“Οι εργαζόμενοι μέσα από τις δικές τους δημοκρατικές και συλλογικές διαδικασίες, θα καταδικάσουν και θα απομονώσουν με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τέτοιους “συνδικαλιστές” και τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές.

Τέλος, οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την ανατροπή της κυβερνητική πολιτικής που καρατομεί τα κοινωνικά αγαθά, ξεπουλάει το Δημόσιο πλούτο και καταδικάζει το λαό στην εξαθλίωση”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ