Συμβουλές για το ανοσοποιητικό

Συμβουλές για το ανοσοποιητικό

Μικρές συμβουλές για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Μειώστε το άγχος σας

Για κάποιους το άγχος μπορεί να είναι καλό πράγμα. Αλλά μια σταθερή ροή του στρες μπορεί να είναι κακό για την υγεία σας . Οι μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να αποδυναμώσει ακόμη και το ανοσοποιητικό σας σύστημα – το σύστημα του σώματός σας για την καταπολέμηση των ασθενειών και των ασθενειών . Μειώστε το άγχος σας με την αποφυγή οποιονδήποτε στρεσογόνων παραγόντων. Πάρτε το χρόνο να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα που απολαμβάνετε .

Απολαύστε τακτικό σεξ

Μελέτες έχουν δείξει ότι μια καλή σεξουαλική ζωή μπορεί να θωρακίσει την υγεία σας. Μία μελέτη εξέτασε τη σχέση ανάμεσα στη σεξουαλική δραστηριότητα και την υγεία σε άτομα μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας . Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι εκείνοι που έκαναν πιο  συχνά σεξ ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση από εκείνους που έκαναν σεξ λιγότερο συχνά.

Πάρτε ένα κατοικίδιο

Υπάρχει λόγος που τα σκυλιά αποκαλούνται «καλύτερος φίλος του ανθρώπου”. Τα σκυλιά και άλλα κατοικίδια ζώα μπορούν να σας προσφέρουν συντροφικότητα, άσκηση, ακόμη και καλή υγεία . Μελέτες έχουν δείξει ότι η συντροφιά ενός κατοικίδιου μπορεί να βοηθήσει στη μειώσει της αρτηριακής πίεσης, στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης , και να βελτιώσει την υγεία της καρδιάς . Μια μελέτη έδειξε ότι η κατοχή ενός σκύλου μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση ανάπτυξης του ανοσοποιητικού συστήματος και μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο των αλλεργιών στα παιδιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ