Δίωξη κατά του ψυχιάτρου για τη ΧΑ

Δίωξη κατά του ψυχιάτρου για τη ΧΑ

 

Το…πρώτο λαβράκι έπιασε η έρευνα της Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, που ξεκίνησε να ψάχνει τα οικονομικά της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Ο Κώστας Παρασχάκης, ψυχίατρος, υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Λασίθι, ο οποίος φέρεται ότι είχε δώσει πιστοποιητικό στην επίσης υποψήφια του κόμματος και κατηγορουμένη στη μεγάλη υπόθεση, Θέμιδα Σκορδέλη, με το οποίο έπαιρνε αναβολές από άλλη δίκη που εκκρεμεί σε βάρος της, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα για μη υποβολή «πόθεν έσχες».

Όπως αποκάλυψε η έρευνα του επικεφαλής της Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου, Παναγιώτη Νικολούδη, ο ψυχίατρος Κώστας Παρασχάκης δεν είχε υποβάλει δήλωση περιουσιακής κατάστασης για τα έτη 2010, 2011 και 2012.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της μη υποβολής δήλωσης «πόθεν έσχες».

Υπενθυμίζεται ότι σε τηλεοπτική εκπομπή που είχε πάει ως καλεσμένος δήλωσε πως «εγώ σαν Κώστας Παρασχάκης κάνω έκκληση στους ενεργούς στρατιωτικούς της πατρίδος μας να πάρουν πραγματικά τα όπλα. Και όλος ο ελληνικός λαός θα είναι υπέρ αυτών».

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ