Προστατευόμενος Μάρτυρας Γ’: «Ρητή εντολή να καθαρίσουμε τον Περίανδρο»

Προστατευόμενος Μάρτυρας Γ’: «Ρητή εντολή να καθαρίσουμε τον Περίανδρο»

 

Σε ό,τι αφορά τη δράση των Πυρήνων, των Ταγμάτων εφόδου αλλά και τους συγκεκριμένους «στόχους» της Χρυσής Αυγής, ο Προστατευόμενος Μάρτυρας Γ’, φέρεται να έχει καταθέσει ότι υπήρχε ρητή εντολή να «καθαρίσουν» τον Περίανδρο και τον Λοχαγό Π.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην Αττική, στις περιφέρειές τους ήταν υπεύθυνοι για τους Πυρήνες, τα Τάγματα Εφόδου, δηλαδή τα Τμήματα Άμεσης Επέμβασης (Τ.Α.Ε.). Ο Λαγός είχε αναλάβει την περιοχή του Πειραιά και των πέριξ περιοχών (Πέραμα, Κερατσίνι, Νίκαια κλπ), ο Παναγιώταρος με τον Γερμενή την Β’ Αθήνας, ο Παναγιώταρος τα Νότια Προάστια και όλοι ήταν υπό την «Αρχηγία» του Ηλία Κασιδιάρη, στον οποίο ανέφεραν οι βουλευτές.

Από την οργάνωση μας είχαν πει ότι είχε δοθεί εντολή, από τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο, όπου βρούμε τον Ανδρουτσόπουλο ή «Περίανδρο», καθώς και τον Λοχαγό Π., παλιός λοχαγός της Χρυσής Αυγής, ‘να τους καθαρίσουμε’. Ειδικά για τον «Περίανδρο», η εντολή ήταν ρητή να τον εξαφανίσουμε, γιατί στρεφόταν κατά της Χρυσής Αυγής μετά την αποφυλάκισή του».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ