Συνελήφθη αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη αστυνομικός της ομάδας «Ζ» που κατείχε εξαρτήματα και ανταλλακτικά όπλων και φέρεται να τα εμπορευόταν μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με σχετική καταγγελία, ο αστυνομικός πρόσκειται ιδεολογικά στη Χρυσή Αυγή.

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί, αύριο, ο αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη, τα ξημερώματα της Δευτέρας, κατηγορούμενος ότι κατείχε εξαρτήματα όπλων.

Σε βάρος του αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί στην ομάδα «Ζ» της Άμεσης Δράσης, ασκήθηκε δίωξη για οπλοκατοχή, ενώ η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης θα «δείξει» εάν έκανε εμπόριο μέσω διαδικτύου. Στην κατοχή του βρέθηκε, επίσης, άγνωστο -μέχρι στιγμής- χρηματικό ποσό.

Μαζί του συνελήφθη ο αδελφός του, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο και 300 κάλυκες.

Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από επιχείρηση των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, μάλιστα, ο αστυνομικός πρόσκειται ιδεολογικά στη Χρυσή Αυγή. Οι δύο άνδρες, μετά την αναβολή που ζήτησαν και πήραν, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στην κατοχή του βρέθηκε, επίσης, άγνωστο -μέχρι στιγμής- χρηματικό ποσό.

Οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται από την ΕΛΑΣ.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ