Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ

Με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ καλεί τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στο Πανεργατικό Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο των Συνδικάτων που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα.

«Η μαζική συμμετοχή για δεύτερη συνεχή εβδομάδα στην Απεργιακή Κινητοποίηση, καθώς και στα Απεργιακά Συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της νέας 48ωρης Πανδημοσιοϋπαλληλικής Απεργίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αναδεικνύει με σαφήνεια το μήνυμα των ίδιων των εργαζομένων για συνέχιση και διεύρυνση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων στα πλαίσια ενός πολύμορφου αγωνιστικού προγράμματος, με κεντρικό στόχο την ανατροπή της ασκούμενης πολιτικής», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ και προσθέτει:

«Αύριο, δεύτερη ημέρα της 48ωρης Απεργίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί κάθε πολίτη, εργαζόμενο, μικρομεσαίο, ελεύθερο επαγγελματία, άνεργο, συνταξιούχο και νέο σε μαζική συμμετοχή στο Πανεργατικό Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο των Συνδικάτων, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 (δεύτερη μέρα της 48ωρης Πανελλαδικής Απεργίας στο Δημόσιο), στο Σύνταγμα στις 6 μ.μ.

Ο αγώνας διαρκείας που ξεκίνησαν όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές -πολιτικές που διαλύουν τις Δημόσιες και Κοινωνικές Υπηρεσίες, καταργούν τα εργασιακά δικαιώματα και οδηγούν στην απόλυση και την ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους- θα συνεχιστεί μέχρι την νίκη.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Με ενότητα, μαζική συμμετοχή, αγώνα διαρκείας

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ