Διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές

Διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, δύο αλλοδαποί κρατούμενοι του Σωφρονιστικού Καταστήματος Λάρισας και συγκεκριμένα ένας 30χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές κι ένας 23χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών εντός των Φυλακών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι διενήργησαν ελέγχους στα κελιά των παραπάνω κρατουμένων, κατά τους οποίους βρέθηκαν: μία χάρτινη συσκευασία με τρίμματα ναρκωτικού δισκίου, βάρους 0,5 γραμμαρίου, κάτω από μαξιλάρι στο κρεβάτι του 30χρονου και οκτώ χάρτινες συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2,8 γραμμαρίων επιμελώς κρυμμένες μέσα σε σάκο του 23χρονου.

Οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες παραδόθηκαν στους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 23χρονος συλληφθείς προόριζε τις κατασχεθείσες συσκευασίες ηρωίνης για εμπορία μέσα στις φυλακές.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος εκτίει από (11-05-2009) ποινή κάθειρξης δεκαπέντε ετών κι ενός μήνα για τα αδικήματα της ληστείας και της αρπαγής από κοινού κατά συρροή και της παράνομης εισόδου στη χώρα, ενώ ο 23χρονος εκτίει από (07-12-2010) ποινή κάθειρξης έξι ετών για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ