Οι αστυνομικοί για το Κερατσίνι

Οι αστυνομικοί για το Κερατσίνι

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών της Αστυνομίας, εξέδωσαν ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στο Κερατσίνι.

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

“Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αποτρόπαια δολοφονία του συμπολίτη μας στο Κερατσίνι και απαιτούμε από τη συντεταγμένη πολιτεία να λάβει τα αναγκαία μέτρα ώστε Δικαιοσύνη και Ελληνική Αστυνομία να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τόσο τους ιθύνοντες νόες όσο και τους φυσικούς δράστες εγκληματικών ενεργειών, που αφαιρούν ανθρώπινες ζωές, αποσταθεροποιούν το πολίτευμα και εκθέτουν διεθνώς τη χώρα.

Η συντεταγμένη πολιτεία οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με νηφαλιότητα, χωρίς επικοινωνιακές πιρουέτες και κομματικές σκοπιμότητες, με κυρίαρχο στόχο τη θωράκιση των δημοκρατικών θεσμών του πολιτεύματος κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην πυροδοτούνται περαιτέρω ακραίες και εγκληματικές πράξεις από ακραία στοιχεία, των οποίων οι συμπεριφορές θυμίζουν άλλες «σκοτεινές» περιόδους της νεότερης ιστορίας μας.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα οφείλει να διατρανώσει την αυστηρή του προσήλωση στα ιδανικά και τις αρχές της Δημοκρατίας, καταδικάζοντας για άλλη μια φορά τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται και απαιτώντας από τη συντεταγμένη πολιτεία να απαλλάξει την Ελληνική Αστυνομία από τα προβλήματα και τα «βαρίδια» εκείνα, που δυναμιτίζουν τις σχέσεις της με την ελληνική κοινωνία και μειώνουν τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητά της.

Στην οικογένεια του άτυχου συμπολίτη μας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια με την πεποίθηση ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες θα διαλευκάνουν πλήρως τη στυγερή δολοφονία”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ