Κακοκαιρία “Ελπίς”: Χωρίς ρεύμα στον Άγιο Νικόλαο Μαρουσίου από το απόγευμα

Σαρώνει η κακοκαιρία “Ελπίς” στο πέρασμα της.

Στο Μαρούσι στην περιοχή Άγιος Νικόλαος σύνορα με Κηφισιά όπως καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr οι κάτοικοι είναι από τις  5 το απόγευμα χωρίς ρεύμα.

“Στην αρχή μας είπαν στις 9 θα αποκατασταθεί η βλάβη τώρα λένε στις 5 το πρωί.  Πέρυσι στη “Μήδεια” μείναμε 3 μέρες χωρίς ρεύμα. Όσοι δεν έχουν τζάκι έχουν βγει στα αυτοκίνητα να ζεσταθούν. Ντροπή και μόνο ντροπή που ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωσ稔 λέει ο αναγνώστης του enikos.gr.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.