• ΒΙΝΤΕΟ-Έκαψαν τα ειδοποιητήρια του ΟΑΕΕ

  5:09 μμ, Δευτέρα 16 Σεπ 2013 5:09 μμ, Δευτέρα 16 Σεπ 2013

  ΒΙΝΤΕΟ-Έκαψαν τα ειδοποιητήρια του ΟΑΕΕ

  Ολομέτωπο αγώνα κατά της κυβέρνησης και της τρόικας κήρυξαν σήμερα από τη Λαμία, έμποροι, επαγγελματοβιοτέχνες και εκπαιδευτικοί, που ένωσαν τις δυνάμεις τους, ενάντια στην λαίλαπα των εξοντωτικών μέτρων, που αφανίζουν όλους τους κλάδους.

  Οι καθηγητές πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης και ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους επαγγελματίες που είχαν δώσει ραντεβού έξω από το Επιμελητήριο.

  «Ο αγώνας είναι δίχως αύριο, κανείς δεν ξέρει ποιος από εμάς θα είναι ζωντανός το επόμενο εξάμηνο», είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Γιάννης Βλαχογιάννης.

  Ένα εκατομμύριο συνάδελφοί μας δεν έχουν δικαίωμα στην υγεία, τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αλέκος Διαμαντάρας, ενώ ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας Θύμιος Παλέτσος τόνισε την ανάγκη του μαζικού αγώνα: «Πορευόμαστε όλοι μαζί, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

  Οι κυβερνητικοί βουλευτές είναι ανεπιθύμητοι στη Φθιώτιδα, είπε ο πρόεδρος των επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας Γιάννης Λούκας, ο οποίος τους κάλεσε να αφήσουν το δούλεμα με τις ερωτήσεις στη βουλή, αφού ουσιαστικά με τις υπογραφές τους, έχουν υπογράψει και την καταδίκη όλων των συναδέλφων, όπως είπε χαρακτηριστικά.

  Στη συνέχεια έμποροι και επαγγελματίες βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Λαμία όπου έκαψαν τα ειδοποιητήρια.

  ΠΗΓΗ:lamiareport.gr

  ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ:YOUTUBE,lamiareport.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα