Πιάστηκαν στη “φάκα”

Πιάστηκαν στη “φάκα”

 

“Ποντικός” κατηγορείται ότι “τρύπωσε” σε τέσσερα γραφεία εταιρειών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από τα οποία άρπαξε 550 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

   Πρόκειται για 30χρονο Βούλγαρο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης των διαρρήξεων, που σημειώθηκαν κατά το διάστημα από τον Οκτώβριο του 2012 έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

   Ο δράστης αναζητείται, ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

   Στο μεταξύ, πέντε “πορτοφολάδες”, υπήκοοι Βουλγαρίας, συνελήφθησαν χθες σε αστυνομικούς ελέγχους στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τέσσερις γυναίκες – μεταξύ αυτών δύο ανήλικες – κι έναν άντρα.

   Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., αρχικά συνελήφθη στο κέντρο της πόλης, μία 14χρονη, η οποία, εκμεταλλευόμενη τις συνθήκες συνωστισμού που επικρατούσαν σε αστικό λεωφορείο, αφαίρεσε από 73χρονο επιβάτη το χρηματικό ποσό των 1700 ευρώ. Λίγες ώρες αργότερα, στην περιοχή της Ανάληψης, συνελήφθησαν μία 15χρονη και μία 19χρονη, οι οποίες αποπειράθηκαν να κλέψουν το πορτοφόλι επιβάτιδας λεωφορείου, ενώ, τέλος, στο κέντρο της πόλης, συνελήφθησαν μία 35χρονη κι ένας 38χρονος, που επιχείρησαν να αρπάξουν αντικείμενα από τσάντα γυναίκας. Στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν 600 ευρώ.

   Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ