45 συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ

45 συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ

Η αστυνομία αποφάσισε να συλλάβει όλους όσους προσήχθησαν στο δικαστήριο (45 άτομα) μετά την ένταση που δημιουργήθηκε χθες το απόγευμα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με τη κατηγορία της διατάραξης κοινής ειρήνης που αποτελεί πλημμέλημα και σήμερα θα οδηγηθούν άπαντες στο δικαστήριο μέσα από τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Είναι μία κατηγορία που συνηθίζεται σύμφωνα με τα όσα λένε οι δικηγόροι των συλληφθέντων όταν δεν υπάρχει κάτι άλλο να στηριχτεί κατηγορία.

Όσον αφορά στη κατηγορία και το τι μέλλει γενέσθαι, τρία φαίνεται ότι είναι τα ενδεχόμενα:

1) Δικάζονται επιτόπου, χωρίς να ζητήσουν αναβολή και βγαίνει απόφαση άμεσα.

2) Το δικαστήριο δίνει μέχρι 3ήμερη αναβολή και αποφασίζει αν οι κατηγορούμενοι θα μείνουν μέσα 3 μέρες μέχρι τη δίκη ή όχι.

3) Το δικαστήριο δεν δικάζει με το αυτόφωρο, αλλά παραπέμπει σε τακτική δικάσιμο.

Η ΘΥΡΑ 4 με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ έξω απο τα δικαστήρια σήμερα στις 11 το πρωί.

Αναλυτικά:

Η ΘΥΡΑ 4, θεωρεί πως οι 45 τελικά συλληφθέντες είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ και καλεί τον κόσμο έξω από τα δικαστήρια, την ώρα που θα περάσουν από τον εισαγγελέα.

Επίσης, ζητάνε μάρτυρες για τα όσα διαδραματίστηκαν, αφού δεν αποδέχονται πως υπήρξε συντονισμένη ένταση, αλλά μόνο μία διαμαρτυρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Καλείται όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ αύριο Πέμπτη 12/9 στις 11 το πρωί έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, σε συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους 45 συλληφθέντες συνοπαδούς μας. Επίσης καλείται όποιος ήτανε μάρτυρας στο σημερινό συμβάν να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο του συνδέσμου 2310231258”.

 

Πηγή: thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ