Καμίνης: Όχι οριζόντιες λύσεις

Καμίνης: Όχι οριζόντιες λύσεις

«Δεν θα γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε οριζόντια λύση» δηλώνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, αναφερόμενος στον ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου “Αθήνα 9,84” και στη φημολογία για ένταξη σε καθεστώς διαθεσιμότητας των εργαζομένων στους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Μιλώντας στον 9,84 ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι «αυτό που συνέβη με τη Δημοτική Αστυνομία και τους σχολικούς φύλακες δεν μπορεί να συνεχιστεί και με τα δημοτικά ραδιόφωνα. Ο “Αθήνα 9,84” έχει κάνει από μόνος του μία τρομερή εξυγίανση. Μάλιστα έχει βελτιωθεί και αναβαθμιστεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αποτελεί τον πιο σοβαρό, τον πιο σημαντικό σταθμό στην Αθήνα».

Σημειώνεται ότι το κόστος του ραδιοφωνικού σταθμού του δήμου Αθηναίων έχει μειωθεί από 13 εκατ. ευρώ σε 5 εκατ. ευρώ και ότι το προσωπικό έχει μειωθεί περίπου στο μισό. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, μεθαύριο Πέμπτη.

Την Πέμπτη, επίσης, το θέμα των ραδιοφωνικών σταθμών αναμένεται να συζητηθεί, μεταξύ άλλων, και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

Όπως σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γγ της ΚΕΔΕ, Α. Κοιμήσης, «για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς έχουμε την ίδια θέση που έχουμε για όλα τα Νομικά Πρόσωπα των δήμων: εναπόκειται στα δημοτικά συμβούλια να αποφασίσουν τι θα κάνουν».

Ερωτώμενος εάν το προσωπικό των ραδιοφωνικών σταθμών θα συμπεριληφθεί στο προς αξιολόγηση προσωπικό, ο κ. Κοιμήσης απάντησε: «Σας είπα. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί είναι Νομικά Πρόσωπα των δήμων. Η αξιολόγηση αφορά στους δήμους».

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ