Τι να κάνετε με τους “εχθρούς”

Τι να κάνετε με τους “εχθρούς”

Ο πρώτος κανόνας για να αντιμετωπίσετε  ένα  παράλογο πρόσωπο είναι να διατηρήσετε  την ψυχραιμία σας. Όσο λιγότερο αντιδραστικός  είστε, τόσο καλύτερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρίση σας για να χειριστείτε  την κατάσταση.

Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας

Όταν νιώθετε θυμωμένοι ή αναστατωμένοι με κάποιον, πριν πείτε  κάτι που ίσως να μετανιώσετε αργότερα, πάρτε μια βαθιά ανάσα και μετρήστε αργά μέχρι το δέκα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, από τη στιγμή που θα φτάσετε στο δέκα, θα έχετε βρει έναν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας  στο θέμα, έτσι ώστε να μπορέσετε  να μειώσετε, αντί να εντείνετε το πρόβλημα.

Χρειάζεται διπλωματία 

Είναι μερικοί άνθρωποι στη ζωή μας που απλά δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, οπότε αν υπάρχει κάτι σημαντικό που διακυβεύονται, είναι άσκοπο  να προσπαθήσετε να αλλάξετε ή να πείσετε  ένα πρόσωπο το οποίο είναι αρνητικό. Είτε έχουμε να κάνουμε με μια δύσκολη συνάδελφο ή μια ενοχλητική σχέση, χρειάζεται να επιστρατεύσετε όλη τη διπλωματικότητα σας όταν πρέπει να αλληλεπιδράσετε με αυτούς τους ανθρώπους.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ