Μυστήριο με γνωστό ράπερ: Πέθανε χτυπημένος και εγκαταλελειμμένος

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τον θάνατο του 46χρονου ράπερ Ανδρέα Τσιαμπόκαλου στην περιοχή της Θήβας.

Ο Ανδρέας που ήταν γνωστός ράπερ των “Razastarr”, βρέθηκε χτυπημένος τα ξημερώματα της 23ης Αυγούστου 2021, λίγο πιο έξω από τη Θήβα.

Παρέα και μοναδικό μάρτυρα είχε τον σκύλο του. Ο Ανδρέας πέθανε αβοήθητος μέσα στη νύχτα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο το οποίο σύμφωνα με την αδελφή του έκανε 50 λεπτά μέχρι να φτάσει στο σημείο. “Αν είχε έρθει νωρίτερα ίσως να ζούσε ο αδελφός μου” είπε χαρακτηριστικά.

Ο δράστης χάθηκε μέσα στο σκοτάδι και μέχρι σήμερα γίνονται αναζητήσεις και έρευνες από την ελληνική αστυνομία.

Στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” μίλησε η αδελφή του Γιολάντα Τσιαμπόκαλου.

“Θέλω να πάω τη ζωή μου παραπέρα, αλλά για να συγχωρήσω χρειάζονται δύο, αυτός που συγχωρεί και χρειάζεται και αυτός που θα αναλάβει την ευθύνη” λέει η αδελφή του.

“Αυτό μας “τρώει” όλους, ποιος το έκανε και γιατί τον εγκατέλειψε. Αυτός που το έκανε γυναίκα ή άνδρας κάτι ήθελε να κρύψει προφανώς, καλό είναι να εμφανισθεί αυτοβούλως. Άργησε αρκετά το αθενοφόρο. Ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε πως να πήγαινε παραπέρα. Δεν κρατούσε κακίες” λέει η αδελφή του και συνεχίζει: “το συγκρότημα τους χάραξε δικό τους ορίζοντα, ήταν να βγάλουν και ένα αλμπουμ το οποίο θα φροντίσω να βγεί” κατέληξε η αδελφή του.

Δείτε την αδελφή του ράπερ από το MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ