Ο “μυστηριώδης φίλος” του Ασλάνη

Ο “μυστηριώδης φίλος” του Ασλάνη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Εspresso”, μαρτυρίες αναφέρουν ότι μυστηριώδης φίλος του Μιχάλη Ασλάνη μπήκε στο σπίτι του γνωστού σχεδιαστή πριν την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πρόσωπα που γνώριζαν καλά τον Μιχάλη Ασλάνη και βρέθηκαν έξω από το ατελιέ και το σπίτι του στο Κολωνάκι μόλις έμαθαν το τραγικό νέο, ανέφεραν κινήσεις που τους προβληματίζουν.

Συγκεκριμένος άνθρωπος που συνεργαζόταν με τον Μιχάλη Ασλάνη φέρεται, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η “Espresso”, να γυρόφερνε λίγες ώρες πριν από το θάνατο του σχεδιαστή, έξω από το το διαμέρισμα του και το ίδιο έκανε και κατά τη διάρκεια του προανακριτικού έργου. Ήταν δηλαδή μέσα στο χώρο κάτι που απαγορεύεται. Ο ίδιος άνθρωπος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, λέγεται ότι έφτασε στη Σκουφά 21 πριν από την Αστυνομία και προχώρησε σε βιαστική παρατήρηση της σκηνής του θανάτου προτού οι αστυνομικοί αποκλείσουν το χώρο. Επίσης σχετική αργοπορία υπήρξε και στην ταυτοποίηση του θανόντος, αφού ελέχθηκε ότι από τον νεκρό είχε εξαφανιστεί η ταυτότητά του. Ζήτημα έχει δημιουργηθεί και όσον αφορά στην απώλεια εγγράφων, καθώς και προσωπικών αντικειμένων από τον ιδιαίτερο χώρο του αδικοχαμένου σχεδιαστή (πιθανόν αυτό να αποκαλυφθεί αν υπάρξει καταμέτρηση από τους συνεργάτες του).

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ