Καμίνης: Απαραίτητη η πρόσληψη προσωπικού

Καμίνης: Απαραίτητη η πρόσληψη προσωπικού

Απαραίτητη χαρακτηρίζει την πρόσληψη προσωπικού, για τη λειτουργία των 77 δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών στο δήμο Αθηναίων, μετά και τη σημαντική μείωση των υπαλλήλων (συνταξιοδοτήσεις, δικαστικές αποφάσεις κλπ) ο δήμαρχος Γιάννης Καμίνης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Καμίνης ανέφερε, ότι από τις 6 Μαρτίου είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την πρόσληψη συνολικά 326 υπαλλήλων, με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, αλλά η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς υπάρχει «μία απαράδεκτη καθυστέρηση».

Εξάλλου, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την πρόταση να παραταθεί έως τις 22 Σεπτεμβρίου η λειτουργία των χώρων που λειτουργούν ως θεατρικές σκηνές. Για το θέμα αυτό, ο κ. Καμίνης είπε πως η νέα παράταση κρίνεται επιβεβλημένη, λόγω της κυβερνητικής απόφασης να παύσει τη λειτουργία της δημοτικής αστυνομίας, ενώ αναφέρθηκε και στη νομοθετική πρόταση που κατέθεσε η δημοτική αρχή στα συναρμόδια υπουργεία, έτσι ώστε να μπει τέλος στην εκκρεμότητα, για την ασφαλή λειτουργία των θεατρικών σκηνών.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ