Λουκέτο σε 4 πρατήρια

Λουκέτο σε 4 πρατήρια

Τέσσερα πρατήρια θα βάλουν λουκέτο διότι βρέθηκαν από τους σημερινούς ελέγχους των κλιμακίων του υπουργείου Ανάπτυξης – σε 42 συνολικά βενζινάδικα – να μην έχουν συμμορφωθεί στη νομοθεσία σχετικά με την εγκατάσταση του συστήματος εισροών εκροών.

Από το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ανακοινώθηκε ότι συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι σε πρατήρια υγρών καυσίμων, στις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν εφαρμόσει το νόμο για την εγκατάσταση συστημάτων εισροών εκροών.

Στην περιοχή της Αττικής, τους ελέγχους πραγματοποίησαν 4 μικτά συνεργεία και στη Θεσσαλονίκη 1 συνεργείο αποτελούμενο από ελεγκτές της Περιφέρειας πραγματοποίησε ελέγχους.

Στην Αττική ελέγχθηκαν συνολικά σαράντα δύο 42 πρατήρια υγρών καυσίμων, εκ των οποίων τα 4 βρέθηκαν μη συμμορφωμένα προς το νόμο. Τα σχετικά φύλλα ελέγχου απεστάλησαν στην Αδειοδοτούσα Αρχή, προκειμένου να εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις, που είναι αφαίρεση της άδειας λειτουργίας.

Τα τέσσερα πρατήρια από τα οποία θα αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας στην Αττική είναι τα εξής:

1. Λ.Μ, Λεωφόρος Αλεποχωρίου – Μέγαρα

2. Π. και Σια, Πέτρου Ράλλη – Ρέντη

3. Α.Ε. Αιτωλικού 98 – Πειραιάς

4. Σ.Ε., Λ. Δημοκρατίας 403 – Πέραμα

Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης ελέγχθηκαν συνολικά οκτώ 8 πρατήρια, εκ των οποίων δεν βρέθηκε κανένα που να μην έχει συμμορφωθεί.

Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι από τα συνεργεία του υπουργείου και των Περιφερειών Αττικής και Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ