Σεξ: Τα 7 μυστικά που δε σου λένε οι γυναίκες

Σεξ: Τα 7 μυστικά που δε σου λένε οι γυναίκες

 

Για να μάθεις τα μυστικά της δεν χρειάζεται να κρυφακούς, όταν μιλάει με τις κολλητές της. Επτακόσιες γυναίκες και βάλε σου αποκαλύπτουν τι σου κρύβουν.

 

Μυστικό #1: Έχει πάει με περισσότερους άντρες από όσους νομίζεις

1 στις 3 γυναίκες δε σου λένε το σωστό αριθμό

Πότε να ανησυχήσεις; Μόνο αν υπάρχει περίπτωση να είναι φορέας κάποιου σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος.

Πώς να δράσεις: Κράτα το στόμα σου κλειστό. Οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο να κρατήσουν το παρελθόν στο παρελθόν σε σχέση με τους άντρες καταλήγουν οι ερευνητές σε μια νέα έρευνα που διεξάχθηκε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας. Τώρα θέλει να αφοσιωθεί σε σένα – άφησε την. Αν θέλεις οπωσδήποτε να μάθεις, ξεκίνα κάνοντας τη να νιώσει άνετα λέγοντας της ιστορίες από το δικό σου παρελθόν. Δείξε της ότι είσαι ανοιχτός στις αποκαλύψεις. «Αν υποπτεύεται ότι θα είσαι επικριτικός, έχεις λιγότερες πιθανότητες να μάθεις την αλήθεια», λέει ο Tim Cole, Ph.D., που διδάσκει στο DePaul University για τις απομυθοποιήσεις των ρομαντικών σχέσεων.

 

Μυστικό #2: Σε έχει απατήσει

Σε απάτησε: 32%

Είναι πιστή: 68%

Πότε να ανησυχήσεις; Αν ξαφνικά το πρόγραμμα της αλλάζει, ή θέλει περισσότερο χρόνο μόνη, ή δεν ενδιαφέρεται πια να περιποιείται τον εαυτό της όταν είναι μαζί σου, ή έχει σταματήσει να σε φλερτάρει. «Οι γυναίκες τείνουν να απατούν τους συντρόφους τους όταν εγκαταλείπουν συναισθηματικά τη σχέση», λέει ο σεξοθεραπευτής Ian Kerner, Ph.D., συγγραφέας του She Comes First. «Θέλουν να παγιώσουν την αίσθηση ότι είναι έτοιμες να φύγουν».

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ