Από τα ελληνικά ριάλιτι σόου στο Cirque du Soleil

Από τα ελληνικά ριάλιτι σόου στο Cirque du Soleil

 

Το περίφημο Cirque du Soleil από το 2011 έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία παρουσιάζοντας μια παράσταση-αφιέρωμα στον Μάικλ Τζάκσον.

Τον ερχόμενο μήνα η παράσταση «Michael Jackson the Immortal World Tour» θα ανέβει και στις μεγαλύτερες πόλεις της Αυστραλίας αφού ολοκληρώνει τις παραστάσεις του με επιτυχία στην Κίνα, τη Ν. Κορέα και την Ιαπωνία.

Μεταξύ δε των καλλιτεχνών που συμμετέχουν σε αυτήν είναι και ο Κύπριος Λίκο Κοσμίδης ο οποίος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε ότι ζει «το όνειρο της ζωής του».

Ο Λίκο Κοσμίδης, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο, συνεργάστηκε ως χορογράφος με Έλληνες τραγουδιστές (Βανδή, Μαρτάκη κ.α.) στην Αθήνα, συμμετείχε στις ελληνικές ριάλιτι τηλεοπτικές εκπομπές So You Think You Can Dance, Greece’s Got Talent κ.α.. έζησε στη Μελβούρνη και κυνήγησε το όνειρό του στο Λος ‘Αντζελες όπου τελικά το Cirque du Soleil τον επέλεξε ανάμεσα σε χιλιάδες χορευτές για την παράσταση «Michael Jackson the Immortal World Tour».

Στην Αυστραλία το Cirque du Soleil και το Estate of Michael Jakson θα παρουσιάσουν το «Michael Jackson the Immortal World Tour» στις πόλεις Πέρθ (18-22 Σεπτεμβρίου), Σίδνεϊ (26-29 Σεπτεμβρίου), Μπρίσμπαν (2-6 Οκτωβρίου) Μελβούρνη (9-13 Οκτωβρίου και Αδελαίδα (15-17 Οκτωβρίου).

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ