Ρόδος: Ανήλικη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από τον σύντροφο της μητέρας της

Σοκαρισμένη είναι η Ρόδος από τη καταγγελία ανήλικης για απόπειρα βιασμού από τον σύντροφο της μητέρας της. Σύμφωνα με την εδημερίδα “Δημοκρατική” της Ρόδου, σε δίκη παραπέμπεται ένας 28χρονος Αλβανός, κάτοικος Ιαλυσού, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και για απόπειρα κατάχρησης ανηλίκου, που συμπλήρωσε τα 14 έτη.

To ιστορικό της υπόθεσης φέρεται να έχει ως εξής:
Ο κατηγορούμενος με την σύντροφό του διέμεναν από τον Μάρτιο του 2015 σε διαμέρισμα στη Ρόδο μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της, εκ των οποίων τα δύο προέρχονται από άλλο γάμο.
Η μητέρα των παιδιών μίσθωνε και δεύτερο σπίτι, χώρο όπου διέμεναν τα ανήλικα, υπό την εποπτεία της μεγαλύτερης αδελφής, όταν η ίδια επιθυμούσε να παραμείνει με τον σύντροφό της.
Τον Ιούνιο του έτους 2017, σε χρόνο κατά τον οποίο η μια της κόρη είχε συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας της , ο κατηγορούμενος φέρεται, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που είχε αναπτυχθεί τόσο με τη μητέρα όσο και με την ίδια, να ζήτησε από τη σύντροφό του να πάει μία βόλτα παίρνοντας μαζί της και τα δύο μικρότερα παιδιά.

Τότε, φέρεται να κάλεσε, ενώ ήταν γυμνός, την ανήλικη στο δωμάτιο του και να αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η ανήλικη φέρεται να τον απώθησε με κλωτσιά με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος και η ανήλικη να τρέξει να απομακρυνθεί.


Πέραν αυτού, όπως η ανήλικη περιγράφει, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο του 2017, σε ημερομηνίες που δεν δύναται να προσδιορίσει επακριβώς, η μητέρα της, επανειλημμένως τη χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της τόσο με τα χέρια της όσο και με διάφορα αντικείμενα, όπως σκουπόξυλο, προκαλώντας της εκχυμώσεις, εξαιτίας της ανικανότητας της να φροντίσει τα αδέρφια της λόγω των σχολικών της υποχρεώσεων.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται τις πράξεις αυτές. Ο πρώτος αρνείται τις εναντίον του κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι ουδέποτε ο ίδιος προέβη σε γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη, δηλώνοντας παράλληλα ότι τα καταγγελλόμενα είναι ψευδή, τα κατέθεσε δε η εγκαλούσα με σκοπό να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του πατέρα της με τον οποίο τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του έχουν επανειλημμένως μηνυθεί.

Επιβαρυντική φέρεται ωστόσο να είναι η Έκθεση Πραγματογνωμοσύνης της διορισμένης πραγματογνώμονος Ψυχολόγου – Ψυχοπαιδαγωγού.

Η δεύτερη κατηγορουμένη ομοίως αρνείται την τέλεση της αποδιδόμενης στην ίδια πράξης της πρόκλησης σωματικής βλάβης στο πλαίσιο της οικογένειας, κατ’ εξακολούθηση, ισχυριζόμενη ότι τα όσα ψευδώς αναφέρει η ανήλικη θυγατέρα της περί άσκησης σωματικής βίας είναι συνέπεια της επιθυμίας της να παραμείνει με τον πατέρα της επειδή ο τελευταίος ανέχεται συμπεριφορές τις οποίες η ίδια απαγόρευε.

ΠΗΓΗ: dimokratiki.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ