Άγρια δολοφονία γυναίκας στη Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 48χρονος δράστης

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 48χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη για τη δολοφονία της 55χρονης γυναίκας.

Κατά την είσοδο του στο Μέγαρο ο δράστης ήταν με σκυμμένο το κεφάλι και δεν είπε το παραμικρό στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Ο 48χρονος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της δολοφονίας. Αστυνομική πηγή ανέφερε στο GRTIMES ότι τα εις βάρος του στοιχεία είναι αδιάσειστα, καθώς είχε κοψίματα και αίματα στα χέρια.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι συζούσε εδώ και καιρό με την άτυχη γυναίκα, η οποία ήθελε να διακόψουν τη σχέση τους λόγω των εξαρτήσεων και της συμπεριφοράς του 48χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε χθες περίπου στις 13.30 σε διαμέρισμα επί της οδού Γραβιάς 47.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έντονο καβγά μαχαίρωσε θανάσιμα την 56χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε ενώ έφερε πολλαπλά χτυπήματα.

Τα τελευταία της λόγια πριν από τη δολοφονία: “Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις”

Φτάνοντας στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισε την περιοχή ενώ αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 48χρονου.

Μάλιστα, γείτονες ανέφεραν ότι τον είδαν να βγαίνει από το σπίτι και να φεύγει με αίματα στα χέρια, ενώ κάποιοι τον περιέγραψαν ως άνθρωπο που κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και γινόταν βίαιος.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η μαρτύρια ενός γείτονα, ο οποίος άκουσε έντονες φωνές και τη γυναίκα στη συνέχεια να φωνάζει “σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις”, ενώ λίγη ώρα αργότερα την άκουσε να βαριανασαίνει και μετά σιωπή.

Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή Καραμπουρνάκι, στην Καλαμαριά, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ΕΛ.ΑΣ. ενώ, όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες της σύλληψής, βρέθηκε να ξαπλώνει κάτω από δέντρα, με ένα μπουκάλι αλκοόλ και κόκκινα από αίμα χαρτιά δίπλα του.

ΠΗΓΗ: Grtimes

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ