Ρινοπλαστική–Η Νο 1 χειρουργική της ομορφιάς

Ρινοπλαστική–Η Νο 1 χειρουργική της ομορφιάς

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε

 

Γράφει ο Αντώνιος Μαλάτος – Ωτορινολαρυγγολόγος

Η πιο δημοφιλής μα και η πλέον λεπτή των αισθητικών επεμβάσεων! Αναμφισβήτητα πρόκειται για την πιο συχνή αισθητική – επανορθωτική επέμβαση στο πρόσωπο. Είναι λεπτή γιατί απαιτείται απόλυτη εξειδίκευση στη συγκεκριμένη αισθητική επέμβαση από το χειρουργό, άριστη γνώση των χειρουργικών τεχνικών, φαντασία ως προς την τελική εμφάνιση, αλλά και γιατί το αισθητικό αποτέλεσμα όχι μόνο δεν πρέπει να αποβαίνει εις βάρος της λειτουργικότητας της μύτης αλλά να συμβαδίζει με ελεύθερη και απρόσκοπτη αναπνοή.

Πόσο ευχαριστημένος θα μπορούσε να είναι άραγε ένας χειρουργημένος αλλά και ο ίδιος ο χειρουργός του με μια άριστα αισθητικά μύτη η οποία όμως αναπνέει ίσως χειρότερα απ’ ότι πριν την επέμβαση; Αυτό σημαίνει ότι η φιλοσοφία της εγχείρησης πρέπει να έχει πάντοτε σαν στόχο την αισθητική και τη λειτουργική αποκατάσταση. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που μια ρινοπλαστική δεν απαιτεί ταυτόχρονη πλαστική του ρινικού διαφράγματος και των ρινικών κογχών.

 

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για δωρεάν ραντεβού με ιατρό μέσω διαδικτύου και κάντε τις ερωτήσεις σας!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ