Αντίδραση Σγουρού για τη Φυλή

Αντίδραση Σγουρού για τη Φυλή

Την αντίδραση του περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), Γιάννη Σγουρού, προκάλεσε η συγκέντρωση των εργαζομένων του δήμου Φυλής έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας, όπου συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ, με θέμα τη λήψη απόφασης για τον καθορισμό αντισταθμιστικού οφέλους υπέρ του δήμου Φυλής, για τον ΧΥΤΑ, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις της νομοθεσίας.

Ο κ. Σγουρός δήλωσε ότι ορισμένοι χρησιμοποιούν τους εργαζόμενους με σκοπό τη δημιουργία έντασης, αλλά και ως άλλοθι για τις δικές τους διαχρονικές ευθύνες που οδήγησαν τον δήμο σε αδιέξοδο.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης ανέφερε: «Σήμερα που το διοικητικό συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ συνεδριάζει, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την καταβολή των αντισταθμιστικών οφελών στον δήμο Φυλής, ορισμένοι επιλέγουν συνειδητά να χρησιμοποιήσουν για ακόμη μία φορά τους εργαζόμενους στον δήμο, ως ασπίδα προστασίας και μοχλό πίεσης».

Επίσης, ο κ. Σγουρός σημείωσε: «Ο ΕΔΣΝΑ και εγώ προσωπικά επιζητούμε την εξεύρεση μόνιμης και ρεαλιστικής λύσης με σεβασμό στη νομιμότητα αλλά και στα οικονομικά δεδομένα του Συνδέσμου και της εποχής, προς όφελος όλων των δήμων της Αττικής και των κατοίκων του λεκανοπεδίου».

 

Πηγή: AMΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ